Flavoria® on Turun yliopiston monitieteinen tutkimus- ja kehityslaboratorio, joka palvelee akateemisen tutkimuksen ohella myös ruokaketjuun linkittyviä yrityksiä matalan kynnyksen testausalustana. Flavoria koostuu lounasravintolasta, kahvilasta ja moniaistitila Aistikattilasta.
Flavoria® tutkimus- ja testausalusta
|
Akateemiset tutkimusmahdollisuudet:
– Interventiotutkimus lounasravintolan linjastolla tai kahvilassa – Flavoria®-tutkimusalustalla päivittäin kerääntyvään dataan pohjautuva tutkimus – Moniaistiympäristöjen hyödyntäminen tutkimuksessa ja opetuksessa – opinnäytetyömahdollisuudet
Tutkimusmahdollisuudet yrityksille: – Tuote ja palvelutestaus Flavoria® linjastolla – Tuote-, pakkaus- ja valikoimatestaus Flavoria® Caféssa – Aistikoulutukset – Moniaistiset ideointi- ja kehityspäivät
|
Palveluntarjoaja(t) |
Akateemiset tutkimukset: flavoria@utu.fi Tutkimusmahdollisuudet yrityksille: Aistila Oy info@aistila.fi
|
Asiakas |
Ruokaketjun yritykset laajasti (elintarvikejalostajat, HoReCa, laitetoimittajat, pakkausteollisuus)
|
Kesto |
Vaihtelee palveluittain, alkaen 1 kk.
|
Hinta |
Palvelut hinnoitellaan projektikohtaisesti. Kaupallisten tutkimusten hinta koostuu pääsääntöisesti seuraavista osa-alueista: · suunnittelu ja projektisopimus · kenttätutkimus · tulosten analysointi ja raportointi
|
Aloitus | Yhteydenotto Terttu palvelun kautta
|
Kuvaus |
https://www.flavoria.fi/tutkimus/#tutkimusymparistot
|