Siirry sisältöön

Arvoperusteisen terveydenhuollon seminaarisarja alkaa 15.12.

Ilmoittautuminen ensimmäiseen Arvoperusteisen terveydenhuollon seminaarisarjan tilaisuuteen 15.12. klo 15:30-18:30 on nyt auki. Ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta: https://ty.fi/seminaari1 sekä seminaarisarjan nettisivuilta.

Arvoperusteisen terveydenhuollon seminaarisarja käsittelee teemaa eri asiantuntijoiden puheenvuorojen kautta. Seminaarisarja järjestetään kolmena tilaisuutena joulukuun 2021 – maaliskuun 2022 välisenä aikana. Tilaisuudet järjestetään koronatilanteen vuoksi etäyhteydellä. Seminaarisarja järjestetään yhteistyössä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin, Turun yliopiston Sote-akatemian, Health Campus Turun ja MSD:n kanssa.

Seminaarisarja koostuu kolmesta 2-3 tunnin asiantuntijaluentotilaisuudesta. Tutustu ohjelmaan! Tilaisuus on maksuton. Luentotallenteet ovat katsottavissa kotisivuilla kahden viikon ajan tilaisuuden jälkeen.

Tapahtuma näkyy myös somessa: Twitterissä @UTU_Sote ja @healthcampustku, Instagramissa @soteakatemia ja Facebookissa @Sote-akatemian koulutukset ja @healthcampustku. Tapahtumaa saa vapaasti markkinoida eteenpäin omissa verkostoissa!

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot: sote(at)utu.fi