Näe ja koe Medisiina D

31.03.2022

Terveyskampuksen Medisiina D:n avoimet ovet

Aika: 3.5. klo 13.00 – 16.00

Paikka: Kiinamyllynkatu 10

Tapahtumassa pääset tutustumaan laajasti Medisiina D:n palvelutoimintaan ja testialustoihin sekä opetustiloihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tapahtuma on avoin ja paikalle toivotaan sekä Terveyskampuksen asiantuntijoita, tutkijoita ja tutkimusryhmiä että terveys- ja hyvinvointialan yritysedustajia ja alueen muuta Medisiina D:n toiminnasta kiinnostunutta yleisöä.

Mukana tapahtumassa ovat Flavoria®, Aistikattila®, AISTILA®, LiiLab, Bioanalytiikan palvelulaboratorio, SimuCenter ja kliinisten taitojen opetustila, StuDental, Health Tech Lab sekä Turku Game Lab / FIT Turku –osaamiskeskus.

Avoimien ovien infopisteeltä, Medisiina D:n sisääntuloaulasta, löydät tapahtumakartan, jonka avulla voit kiertää eri ohjelmapisteitä.

Tapahtumassa on tarjolla myös kahvia ja pientä purtavaa, sekä ohjelmapisteiden omia tarjoiluja ja viemisiä.

Tapahtumaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Medisiina D on

  • Monipuolinen palvelu- ja innovaatioympäristö koulutuksen ja tutkimuksen tarpeisiin yrityksille ja yhteisöille, tutkimusryhmille ja tutkijoille, opiskelijoille, asiakkaille ja potilaille.
  • Turun yliopiston, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin, Turun ammattikorkeakoulun ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen synergiarakennus, jonka tiloissa toimii 1 400 opiskelijaa ja 600 työntekijää päivittäin.

 

Lisätietoa tapahtumasta:

Taina Nordgren

Terveyskampus Turku

Koordinaattori

taina.nordgren(a)turkuamk.fi

+358 40 355 0421