Siirry sisältöön

Sote-digi-kohtaamispaikka-tapahtumasarja jatkuu 26.10. ja 7.12.2022

Terveyskampus Turun ja REDI SOTE-hankkeen Sote-digi-kohtaamispaikka-tapahtumasarja jatkuu 26.10. ja 7.12.2022 klo 9.00-10.00. Tapahtumassa yritysten edustajat, eri alojen ammattilaiset ja korkeakouluopiskelijat kohtaavat uusimpien teknologioiden äärellä.

Yritykset saavat tilaisuudessa välitöntä palautetta tuotteiden ja ideoiden jatkokehitykselle terveys- ja liikuntateknologian sekä terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisilta, palveluntarjoajilta ja opiskelijoilta. Lupaavimmat ideat ja tuotteet voivat saada tukea jatkokehittämiselle sekä apua esim. lääkinnällisen laiteen kehittämiseen tai muihin lupaprosesseihin liittyen. Yrityksillä on myös mahdollisuus päästä testaamaan tuotetta aidossa laboratorioympäristössä Terveyskampus Turun testialustoilla. Tapahtuman kautta yritykset voivat myös hyödyntää opinnäytetyön tekijöitä tai korkeakouluharjoittelijoita oman idean jatkokehittämiseksi.

Eri alojen ammattilaisille tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden päästä kuuntelemaan teknologian uusimpia tuulia ja antamaan oman asiantuntevan näkemyksen kentän todellisista haasteista ja kehittämistarpeista. Sote-alan edustajilla on mahdollisuus saada uusimpia teknologioita kokeiluun omaan työympäristöön.

Opiskelijat pääsevät verkostoitumaan alan yritysten kanssa ja saavat mahdollisuuden markkinoida omaa osaamistaan. Tarjolla on myös opintopisteitä koko tapahtumasarjaan osallistumisesta.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt auki! Tapahtuma järjestetään verkossa.

Ilmoittautuminen eri alojen ammattilaisille ja opiskelijoille

 

Lisätietoa tapahtumasta ja REDI SOTE-hankkeesta antaa Turun AMK:n lehtori Kimmo Tarkkanen.

Tapahtumasarja on osa REDI SOTE-hanketta, jossa Terveyskampus Turun organisaatioista ovat mukana Turun AMK, Turun yliopisto sekä Åbo Akademi. REDI SOTE-hanketta koordinoi Laurea.

REDI SOTE -hankkeen (2021-2023) rahoittaja on Euroopan aluekehitysrahasto, kestävää kasvua ja työtä 2014 – 2020 Suomen rakennerahasto-ohjelma.