Siirry sisältöön

Design ajattelua sosiaali- ja terveydenhuoltoon- opintojakso käynnistyy jälleen

Design ajattelua sosiaali- ja terveydenhuoltoon  – opintojakso (5 OP)

Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan Design ajattelua sosiaali- ja terveydenhuoltoon- opintojakson ilmoittautuminen on käynnissä!

Uusien ratkaisujen ja palveluiden kehittäminen sosiaali- ja terveydenhuoltoon vaatii erilaisia taitoja ja usean eri sidosryhmän, kuten palveluntarjoajien, ammattilaisten, potilaiden ja asiakkaiden sekä omaisten, huomioimista.

Opintojakson aikana ratkotaan moniammatillisessa tiimissä haasteita Stanford Design Schoolista lähtöisin olevaa design ajattelua hyödyntäen. Tavoitteena on vahvistaa ammattilaisten ja opiskelijoiden kykyä tunnistaa potilaan/asiakkaan hoidon tarpeita ja edistää asiakaslähtöistä toimintaa. Opintojakso tarjoaa tietyn haasteen ratkaisemisen lisäksi tukea ja uudenlaista oppia ongelmanratkaisuun.

Design ajattelun opintojakso järjestetään Medisiina D:n luentosaleissa 8.2.-11.4.2024 välisenä aikana. Tarkemmat tiedot löydät liitteenä olevasta esitteestä.

Opintojakso on suunnattu

  • Lääketieteellisen, teknillisen ja yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan opiskelijat
  • Lääketieteellisen tiedekunnan avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijat
  • Turun AMK:n terveysteknologian insinööriopiskelijat
  • Varsinais-Suomen hyvinvointialueen soteammattilaiset

Ilmoittautuminen tapahtuu Turun yliopiston avoimen yliopiston opintojen kautta. Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä 8.12.2023-26.1.2024 toteutukselle HOIT6731-3001:

https://avoin.peppi.utu.fi/#2733