Siirry sisältöön

Sote-myytinmurtajat -tapahtumassa 21.3. luvassa positiivista puhetta sotealasta

Tervetuloa mukaan Sote-myytinmurtajat tapahtumaan!

Sote-ala on ollut viime vuosina uudistusten pyörteissä. Sote-myytinmurtajat -tapahtuman tavoitteena on ylläpitää ja kehittää sote-alaa koskevaa positiivista keskustelukulttuuria ja tuoda esille sote-alan vahvuuksia ja hyviä puolia.

Tapahtumassa kentällä toimivat sote-alan ammattilaiset kertovat omasta työstään ja kokemuksistaan, jonka jälkeen asiantuntijoista koostuva paneeli vastaa sote-alan opiskelijoiden etukäteen valmistelemiin kysymyksiin.

Mukana tapahtumassa mm. Varsinais-Suomen hyvinvointialueen aluehallituksen varapuheenjohtaja Niina Alho, Medikumppani Oy:n toimitusjohtaja Teija Koskinen, Varhan opetussuunnittelija Juho Taskinen sekä kouluttaja, tietokirjailija ja sairaanhoitaja (YAMK) Jan Holmberg.

 

Aika: 21.3.2024 klo 17.00-19.00

Paikka: Turun AMK:n EduCity, Joukahaisenkatu 7, Hammarbacka ja Ringsberg -tilat

Ohjelma:

  • Verkostoitumista pienen tarjoilun äärellä
  • Sote-alan ammattilaisten puheenvuoroja
  • Asiantuntijoiden paneelikeskustelu, paneelin vetäjänä Jan Holmberg
  • Kysymykset, loppukeskustelu ja mahdollisuus verkostoitumiseen

Tapahtumaan toivotetaan tervetulleiksi kaikki sote-alan opiskelijat, alumnit sekä asiantuntijat. Tervetuloa mukaan keskustelemaan alan työoloista ja verkostoitumaan muiden sote-alan osaajien ja opiskelijoiden kanssa!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Turun AMK:n alumnitoiminnan, Terveys- ja hyvinvointikoulutusalojen, Terveyskampus Turun sekä opiskelijayhdistys Tasokkaan ja TSTS ry:n kanssa.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätietoja tapahtumasta:
alumnikoordinaattori Taina Nordgren, alumni@turkuamk.fi