Siirry sisältöön

Terveyskampuksen kummiohjelmasta uusia näköaloja tutkimusryhmille

Terveyskampuksen kummiohjelman haku on jälleen auki!

Terveyskampus haluaa edistää turkulaisten tutkijoiden ja tutkimusryhmien kehittymistä ja monialaista yhteistyötä. Kummiohjelma on tarkoitettu kaikille Terveyskampuksen jäsenorganisaatioiden tutkimusryhmille, jotka haluavat saada asiantuntijatukea ja sparrausta toimintansa kehittämiseen.

Tutkimusryhmä voi hakea kummiohjelmaan, jos kaipaa tukea esimerkiksi verkostoitumisessa, kansainvälistymisessä, näkyvyyden ja viestinnän kehittämisessä tai yritysyhteistyön edistämisessä.

Tutkimusryhmä sitoutuu työskentelemään asettamiensa tavoitteiden eteen ja saa kummiohjelman kautta Terveyskampuksen asiantuntijoita tuekseen.

Kummeiksi nimetyt Terveyskampuksen asiantuntijat toimivat ohjelmaan valitun tutkimusryhmän kummeina yhdessä sovitun ajanjakson, esimerkiksi puoli vuotta.

Haku ohjelmaan on nyt auki

Kaipaako tutkimusryhmänne uutta virtaa? Voisiko ryhmänne hyötyä asiantuntijakummin tuesta? Täyttäkää sähköinen hakulomake 22.5. mennessä.

Hakemuksessa tulee esitellä tutkimusryhmä lyhyesti ja kuvata, millaista tukea ja vahvistusta tutkimusryhmä kummitoiminnalta toivoo. Terveyskampuksen tutkimuskori käsittelee hakemukset ja päättää kummiohjelmaan valittavat ryhmät toukokuun loppuun mennessä.

 

Lisätiedot:

Terveyskampuksen koordinaattori
Taina Nordgren
taina.nordgren@turkuamk.fi
040 355 0421