Siirry sisältöön

Health Tech Lab on tarkoitettu terveysteknologian yritysten, organisaatioiden sekä julkisen sektorin käyttötarpeisiin. Laboratorio tarjoaa tilan, laitteet ja asiantuntijat etenkin tuotekehityksen käyttöön.

Health Tech Lab

 

Turun ammattikorkeakoulun Health Tech Lab toimii terveysteknologian test bed -ympäristönä, jonka toiminnassa hyödynnetään mm. sensoritekniikkaa, biosignaalien mittaamista ja analysointia, ohjelmistokehitystä, ohjelmistointegraatiota ja tekoälyä sekä käytettävyyden suunnittelumenetelmiä. Tutkimuslaboratoriossa kehitetään digitaalisia terveydenhuollon palveluja, lääkinnällisiä laitteita ja tekoälymenetelmiä yhdessä liikunta- ja sote-alan organisaatioiden sekä yritysten kanssa.
Palveluntarjoaja  

ICT-City, B-siipi, 3.krs
Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

healthtech@turkuamk.fi

Asiakas  Liikunta- ja sote-alan organisaatiot sekä yritykset
Kesto Tutkimus-, kehitys ja innovaatiopalvelujen kesto suunnitellaan vastaamaan asiakkaan tarpeita.
Hinta Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Laboratorion palveluvalikoima:

–          Laitteiden ja ohjelmistojen käytettävyystestaukset. Tuotekehitystä ja testausta voidaan tehdä sekä Health Tech Labin tiloissa, että kenttäolosuhteissa osana aitoja koettuja tilanteita.

Terveysteknologian alan tuotekehityksen tukeminen ja koulutukset:

–          Käytettävyyden arviointi- ja testauspalvelut (Kehitettävät tuotteet voivat olla fyysisiä tuotteita, tietokoneohjelmia, internet-sivustoja tai palveluprosesseja).

–          Tuotekehityspalvelut (käyttäjälähtöinen lääkinnällisten laitteiden tuotetestaus ja laitteilla tehtävä tutkimus),

–          Koulutukset ja tilat (laboratoriotila voidaan vuokrata laitteistoineen. Vuokraan sisältyy tila- tai laitevuokran lisäksi laboratorion henkilökuntaan kuuluva asiantuntija ja perehdytys laitteistoon)

Aloitus Aloitus sovitaan erikseen yhdessä asiakkaan kanssa.

Yhteydenotto Terttu palvelun kautta

tai  Elina Kontio, tutkimusvastaava elina.kontio@turkuamk.fi

Kuvaus  https://healthtech.turkuamk.fi/