Siirry sisältöön

Haku SPARK Finland mentorointiohjelmaan

Haku SPARK Finlandin kaksivuotiseen mentorointiohjelmaan on jälleen avattu. SPARK edistää tutkimuslähtöisten ja terveydenhuollon ympäristöistä kumpuavien ideoiden kehittämistä kliinisiksi ja kaupallisiksi ratkaisuiksi ja vauhdittaa lääkkeiden, diagnostiikan, terveysteknologian tai vaikka terveysalan IT-ratkaisujen tuotekehitystä. Samalla ohjelma tukee siihen osallistuvien tiimien osaamisen kehittymistä ja uramahdollisuuksien monipuolistumista.

Kaksivuotisen ohjelman aikana on mahdollista tiivistää aihion kehittämiseen kuluvaa aikaa sekä hallita paremmin projekteihin liittyviä riskejä. Tämä voidaan saavuttaa tehokkaan ja ammattimaisesti ohjatun prosessin, yhteisöllisen mentoroinnin, koulutuksen ja globaalien huipputason verkostojen avulla.

SPARK Finland on globaalisti verkottunut terveysteknologia ja life science -alan kehittymistä tukeva ohjelma ja toimija.

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa ja valmentaa lääketieteen ja luonnontieteiden tutkijoita, opiskelijoita ja kliinikoita terapeuttisten ja diagnostisten ratkaisujen löytämiseen ja kehittämiseen.  Haku on kohdennettu SPARK Finland -ohjelmaan kuuluvien yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja yliopistosairaaloiden tutkijoille, kliinikoille ja opiskelijoille.

Lue lisää ja hae mukaan: https://sparkfinland.fi/applying/#applying

Haku on avoinna 1.-31.5. ja uusi mentorointikausi alkaa elokuussa 2023.

Voit myös osallistua hakuinfoon verkossa 4.5. klo 13-14 (Zoom-linkki) tai 10.5. klo 13-14 (Zoom-linkki).

 

Ota yhteyttä:
Turussa toiminnasta vastaa Business Design Advisor Thomas Lemström, thomas.lemstrom@sparkfinland.fi

 

Turussa SPARK Finland -verkoston toimintaa koordinoi Turun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta. Muut mukana olevat toimijat ovat Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Åbo Akademi ja Turun yliopiston luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta sekä erillislaitokset Turun biotiedekeskus ja Turun Valtakunnallinen PET-keskus.